Biotime


Middag

Mums! Sen bio


Domino


Bakar

Just nu är vi i köket och bakar kladdkaka. Mums! Vet inte riktigt när vi ska på bio, tror det blir 9 bion. Eller något sådant. Nu ska jag hjälpa dom, kommer mera uppdatering. Ska lägga upp en grym låt nu!


Godmorgon

Ligger i sängen o myser med flickorna och aze. Ska nog snart gå upp och äta brunch. Sen ikväll ska vi kolla på panaromal activity 3 på bio, ni kan ju börja gräva min grav. Vi hörs!


Tired

Ligger i sängen, känner att jag kommer somna vilken sekund som helst. Hörs imorgon, puss


Mean girls 2

Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på mean girls 2. Myyyysss!


Girl i see it in your eyes you're disappointed

Hej, sitter och tar det almänt lugnt. Har inte gjort så mycket ikväll... Vad har ni gjort? Imorgon åker vi till Sverige eller till gränsen och kollar runt i butiker, chiill. Nej alltså vet inte om jag kan blogga serriöst, det går inte att skriva bra inlägg. Blir vara oserriösa. Jag längtar bara tills london, orkar inte vänta. Milkshake city, starbucks, Abercrombie, primark och hela skiten.. Åh kan det inte bli 10:e december nu? Har almänt ångest över att jag inte fick biljetter till One Directions tour heller. Hej roligt liv!
Förresten vad är detta med bilder? jag har inga..
Tog första bilden som kom upp på tumblr

Donken

Har nyss tränat så nu drar vi en snabbis till donken. Har ju några cheeseburgare att äta... La upp en status och 120 gillningar, så let's go cheeseburgare!


HAPPY

Hejhej sitter i en fåtölj hos min mormor och morfar. Min mamma och pappa åkte hem idag så nu är det bara jag och mina syrror kvar. Sitter inne på twitter och kollade vilka nya followers jag fått och plötsligt ser jag att Louis lillasyster följer mig sådär helt random, iiih hahha. Aja ska vara social säger vi. puss
#ingen bild#

We found love


Olivias place

Kom nyss hem till olivias place, ska ju bo hära i en vecka nu, lämnade min grejer o så, nu ska vi tagga till dagens träning!


Godmorgon världen!

hola amigos! Vaknade för ett tag sedan, har inte gjort något speciellt. Degar i sängen och kollar på datan. Idag blir det träning, tagggad♥ Sen åker jag hem till Olivia. Ska bo där hela veckan, fast på torsdag ska jag kolla på bio med min mamma, syster. Mest för att min mamma ville träffa mig och att jag skulle sova hemma. Men nu ska jag och Mikaela hitta på något.
LOVE!

In bed

Jesper åkte nyss hem, som alla andra helger har vi kollat på film och sånt. Filip drog runt elva o jesper tolv. Så nu ligger jag o mickan ner bäddade i sängen och dags för en tupplur. Så vi hörs imorgon. Puss


OMEGLE

Okej jag kommer vara på omegle för att jag har så tråkigt, sjukt kul att driva med folk och träffa directioners. Vi hörs!

Next stop: Tungelsta hallen

Sitter på bussen till tungelsta hallen. Mega ogår var helt okej, vad var det jag sa. Visste att folk skulle ta min keps... Ååååh, vad trött jag blir! Anyway, askul när vi flippa o umgås med alla männsikor. Nu ska jag, jesper, wille o mickan kolla på f97 match, lycka till tjejor!


LOL

Hejhej första inlägget här på denna blogg. Är i Norge just nu kom hit igår kväll och stannar här tills onsdag/torsdag. Snart ska vi äta lunch sedan ska vi nån stans och shoppa ikväll så ska vi fira min mormor för att hon fyllde år den 24:e och då var ju vi inte här. Aja sitter här med typ världens smile är sjukt glad jag åker till London 10:e december alltså äntligen!! Typ sjukt vacker stad. Har ju bara varit i Birmingham hehe men det var kul där med!! Oj detta inlgg blev lite sent uppe, han åka att shoppa och hela grejen. Hörde WMYB 2 gånger i olika affärer fangirl moment.

Bild


HAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH


Gabi ♥


Next buss

Ska ta nästa bussen till Isabells place. Sen ska vi fixa oss och så dära. Asgött. Ska försöka blogga lite innan och sen kommer det uppdatering efteråt igen. Hoppas ni överlever.

Du gör så mitt hjärta hoppar ett extra slag


Q/A

Klara:
vad hette mickans blogg? :D

Svar: http://mikaelapost.blogg.se fast hon uppdaterar inte :/

Förebild ♥♥♥


DAGENS OUTFIT

NYTT SKAL, älskar det!

Du hade din chans, varför tog du den inte?



Visste ni att?

I sommras hade jag vattenkrig med några kompisar i Kärlekstunneln. Hahaha, glömmer aldrig♥ Fan vad blöta vi var efteråt. Hahahhaha, muppar vi är.

Min klass

Vem är...
Gulligast i klassen: Nisse
Snyggaste i klassen: Svårt val.. ta väll Jesper
Fulast i klassen: Jonathan L
Roligast i klassen: Jonte F
Drygast i klassen: Andreas
Längst i klassen: Filip
Klassens taffsare: Nisse
Sötast i klassen: Hampus
Smarta i klassen: Sara P, Ebba & Adam
Muppigast i klassen: Mimmi
Snällast i klassen: Alla

Så jävla gullig


3 Bilder från idag


Då du ser på mig


Chilling'

Klockers bild från i somras! När jag och Mikaela sminkade oss som troll.

Höööööööööööstlov!

Älska livet, kom hem runt 14.00. Skönt att vi inte hade lektioner utan var i Stan och lyssnade när några från klassen redovisade. Just nu sitter jag och dunkar musik och ska snart börja packa. Ska till Isabell snart någon gång. Orkar inte stressa, plus jag ska välja kläder till Mega. Aja, vi hörs. xoxo



LÄNKBYTE MED KATTEN

http://sjoblommans.blogg.se ♥ Världens finaste chey som bloggar om allt möjligt. Läsvärd stämlpad. Checka!

På tåget

Sitter på tåget med klassen, vi ska på stadsvandring plus att några i klassen ska redovisa ghost walk, sen blir det lite kungshallarna på det. Puss


G O D N A T T

Stänger av datan för kvällen nu, hörs imorgon igen. xoxo


random bild på mig och mikaela

I'm feeling sexy and free

Z133628250_large

Gina tricot ♥


Följ via bloglovin

Så synd, hade ganska många på bloglovin på andra bloggen. Så är det någon som går in och raderar hela bloggen. Så himla drygt. Hoppas nya läsare kommer & stannar. ♥ till alla som följer.

KOMSI KOMSI

2 snygga plagg från gina, geeeeeeeeeee mig!

136 XL ll Haninge

Imorgon är det 136 XL, hoppas det blir kul. Är lite små taggad sådära. Några som ska dit? Alla som svarar får länk. Puss kissekatter



word


Saknad b-rud


Cheerleading in my ♥

Nu & föralltid /S

International Love


I'm a wild one


Studera

Nu ska jag ladda över lite bilder till datan. Sen blir det lite So plugg, Franska revolutionen. Yes, vad kul! Helvete. Orkar inte. Kom nyss hem från f97s träning. Jag, Jesper & Wille satt där och kolla. Sen missa jag bussen så jag gick tillbaka, så var p98 dära. Så jävla pinsamt. Anyway, sen tog jag bussen hem.


BLOGLOVIN

Nu kan ni följa oss via bloglovin. Hoppas alla följer, xoxo


klicka -> Följ min blogg med Bloglovin

Drar ner till Mikaelas träning.

Fixar headern när jag kommer hem, puss♥

Första inlägget

Våran gamla blogg raderades. As synd, vi hade kommit ganska långt. Över 2000 inlägg, helt okej statistik och allt sånt. Men nu får vi börja om på nytt! Kommer mera uppdatering när headern är uppe. Hoppas ikväll. Vi ses senare♥

RSS 2.0